Thaimassage i Brøndby

Thaimassage

Døjer du med stress, muskelspændinger eller hovedpine, så kan thaimassage hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby være den rette løsning for dig.

Sportsmassage i Brøndby

Sportsmassage

Med en sportsmassage hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby vil du opleve en aflastning af muskler, led og sener og få fornyet energi til din ømme krop.

Parmassage i Brøndby

Parmassage

Drømmer du om at forkæle dig selv og din veninde, kæreste, mor, mand eller en helt femte med en massage, så er en parmassage en hyggelig oplevelse for to.

Oliemassage i Brøndby

Oliemassage

Trænger du til et afstressende afbræk i en travl hverdag, så er en oliemassage hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby noget for dig. Med en dybdegående massage af musklerne lindres smerter, mens blodcirkulationen øges, og du vil undervejs og efterfølgende kunne mærke en beroligende effekt på både krop og sind.

Fodmassage i Brøndby

Fodmassage

Vores fødder bliver ofte glemt, selvom de udsættes for mangt og meget og bærer rundt på os hele livet. Derfor tilbyder vi hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby en dybdegående fodmassage, der forkæler og løsner op for de spændinger, der gemmer sig i fødderne.

Leveret af