Dybdegående fodmassage

Vores fødder bliver ofte glemt, selvom de udsættes for mangt og meget og bærer rundt på os hele livet. Derfor tilbyder vi hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby en dybdegående fodmassage, der forkæler og løsner op for de spændinger, der gemmer sig i fødderne.

Fordele ved fodmassage

En fodmassage er ikke kun velgørende for fødderne - den kan nemlig gavne hele hele kroppen. Ofte kan spændinger og smerter i fødderne nemlig resultere i nedsat bevægelighed samt uro og smerter i benene. Derfor kan det være en gave til hele kroppen, når du vælger at forkæle dine fødder med en fodmassage. Udover at være utroligt velgørende og afslappende, kan fodmassagen blandt andet have følgende positive resultater:

  • Udskillelse af affaldsstoffer
  • Øget bevægelsesfrihed i muskler og led
  • Øget blodcirkulation
  • Blødgørende og afspændende

 

Kombination af behandlinger

Vælger du en fodmassage hos os, vil vi begynde behandlingen med en samtale om dine behov og eventuelle problematikker. Har dine smerter og gener i fødderne eksempelvis bevæget sig op i benene, kan fodmassagen med fordel kombineres med en benmassage. Nogle ønsker også at lade fodmassagen indgå som del af en helkropsmassage. Sammen med dig sammensætter vi den bedste behandling, der opfylder dine ønsker og behov.