Afslappende oliemassage

Trænger du til et afstressende afbræk i en travl hverdag, så er en oliemassage hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby noget for dig. Med en dybdegående massage af musklerne lindres smerter, mens blodcirkulationen øges, og du vil undervejs og efterfølgende kunne mærke en beroligende effekt på både krop og sind. En oliemassage er en afslappende behandling, der har til formål at få dig til at slappe helt af, så du træder ud af klinikken med fornyet energi.

Forebyggende og helbredende oliemassage

En oliemassage er selvforkælelse, der tilfører dig velvære, ro og fornyet energi. Har du ondt i ryg, nakke, skuldre eller andre steder i kroppen, kan massagen også løsne op for spændinger og behandle smerter. Oliemassagen kan nemlig også virke forebyggende og helbredende på mange ting, blandt andet:

  • Smerter og ømhed i muskler
  • Uro i krop og muskler
  • Stress og træthed
  • Spændinger i nakke, skuldre, arme og ben
  • … og meget mere.

 

Æteriske olier skaber velvære

Med vores æteriske og aromatiske massageolier vil din hud få et fugtighedsboost, der efterlader den blød og lækker. Olierne har også en afslappende effekt på sindet, der bidrager positivt til oplevelsens helhed. Det kan eksempelvis være en afslappende, balancerende, forfriskende, helende eller beroligende fornemmelse, aromaen bidrager med.