Forkælende parmassage

Drømmer du om at forkæle dig selv og din veninde, kæreste, mor, mand eller en helt femte med en massage, så er en parmassage en hyggelig oplevelse for to. Hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby tilbyder vi vores behandlinger som parmassage, så I kan få en forkælende oplevelse i afslappende omgivelser. Udover at nyde en velgørende omgang massage sammen, vil I bagefter opleve en fornyet energi og øget velvære.

 

Parmassagen er en alletiders fælles oplevelse, der emmer af forkælelse. Uanset om det er dig selv, der skal afsted, eller om du vil glæde andre med en parmassage, vil massagen altid skabe glæde hos modtagerne af massagen.

Hvordan foregår parmassage?

En parmassage foregår i samme rum, hvor du og din ledsager ligger på hver jeres briks ved siden af hinanden. I får tildelt en behandler hver, og massagen går herefter i gang. Det er helt naturligt, at en eller begge parter bliver helt opslugt af massagen og glemmer den andens tilstedeværelse. Det er kun godt at give sig hen til massagens velgørende effekter.

 

Den mest udbredte form for parmassage er en wellness-massage, men I kan også vælge en fysiurgisk massage, en oliemassage, thaimassage eller noget helt fjerde. I behøver ikke nødvendigvis få den samme massage, hvis I har forskellige behov. Det vigtigste, når I får en parmassage hos Biawiew Wellness & Beauty, er, at I får en god fælles oplevelse.