Sportsmassage

Book tid online

Effektiv sports-massage

Med en sportsmassage hos Biawiew Wellness & Beauty i Brøndby vil du opleve en aflastning af muskler, led og sener og få fornyet energi til din ømme krop. Sportsmassagen er ikke kun velegnet til atleter og professionelle sportsfolk, men til alle, der oplever ømme muskler, spændinger eller måske en frossen skulder. En sportsmassage er særligt velegnet til:

  • Syre og affaldsophobninger i ben
  • Spændte og stive muskler
  • Forebyggelse af muskelspændinger
  • Spændingshovedpine
  • Ømme muskler, myoser og overbelastninger

Fysiologisk massage

Sportsmassagen er en fysiologisk massage, hvor der fokuseres på dybdegående tryk. På den måde vil blodcirkulationen til og fra de ømme muskler øges, og massagen kan således både benyttes forebyggende og behandlende. Massagen kan enten fokusere på specifikke problemområder på kroppen, eller foregå som en helkropsmassage, alt efter dine behov.

 

Optimer kroppen med sportsmassage

Efter en sportsmassage kan du opleve en forbedret præstation med øget udholdenhed og ydeevne. En sportsmassages vil nemlig frigøre musklerne for affaldsstoffer og resultere i afslappede og løsnede muskler, der opleves mere spændstige og smidige. Alt efter om du er professionel sportsudøver, aktiv eller skadet, planlægger vi en massage, der passer til lige netop den belastning, du udsætter led, muskler og sener for.